Køb 5 og få den ene gratis

Få smertelindring og fornyet energi

Få 20% rabat på 5 gange lækker massage

Du får 5 gange 30 min. massage og betaler kun for 4.
Normalpris 1.725,-
Tilbudspris 1.380,-
Spar 345,-

Jeg hjælper med smertelindring, så du får mere energi, og så din krop fungerer bedre.

I en kombination af god massage og personlig samtale, finder jeg årsagen til det, som skaber problemerne i kroppen, og samtidig finder jeg en løsning så du kommer videre med ny energi.

Jeg hjælper med smertelindring, så du får mere energi, og så din krop fungerer bedre.

Normal pris: 1.725,-
Tilbuds pris: 1.380,-

Dette køb er personligt og kan ikke deles med andre. Den sidste behandling skal afvikles senest efter 12. mdr. fra købsdato Jeg hjælper med smertelindring, så du får mere energi, og så din krop fungerer bedre. I en kombination af god massage og personlig samtale, finder jeg årsagen til det, som skaber problemerne i kroppen, og samtidig finder jeg en løsning så du kommer videre med ny energi.

Bestil tid i dag klik her

Tilfredse kunder

“Katja er en rigtig god fysioterapeut. Hun er dygtig og god til at råde og vejlede samt løsne op hvor end, man har komplikationer/problemer. Kan kun give Katja min varmeste anbefaling 🙂🙂”

Tina Østergaard Sørensen

“Professionel massage, hvor resultaterne kan mærkes ned det samme. Katja har min varmeste anbefaling 🙂”

Tina Abildgaard

“Katja kan hele sit håndværk! Kommer med massagen i bund på de ømme steder, og er meget opmærksom på ikke at gå for hurtigt frem. Er massagen ikke nok, fik hun, vupti, en forstrækning til at hele overraskende hurtigt ved hjælp af akupunktur. Og så er hun god (skarp) at snakke med, og stille når der er behov. Book en privat tid, eller (aller bedst) tig dit firma om at lave en aftale med hende, så dine kollegaer også får den behandling de fortjener og behøver. Fantastiske tilbud – Aftaler i sidste øjeblik”

Morten Villadsen Ludwigs